Over ons

 Wie we zijn! 

VNDX Amsterdam is een jong stoer Nederlands horlogemerk voor dames en heren dat eind 2018 is opgericht. Het merk is geïnspireerd op de stad Amsterdam met haar unieke karakter en rijke diversiteit. VNDX Amsterdam wordt verkocht door zo’n 130 juweliers en trendzaken in Nederland en België, en uiteraard 24/7 in onze eigen webshop.

 

Waar wij in geloven! 

Wij zien tijd als je meest waardevolle bezit, een bezit waar je moet proberen om alles uit te halen. We geloven dat het nooit te laat is om je eigen pad te kiezen, en te leven zoals jij dat zelf wil. Laat je niet beïnvloeden door anderen, wees trots op jezelf.

VNDX Amsterdam | Never too Late!

 

De collectie!

Met onze nieuwe horloges proberen we steeds weer in te spelen op de nieuwste trends en laatste ontwikkelingen. Met een gepassioneerd team werken we ontzettend hard om minimaal 6 keer per jaar nieuwe modellen te introduceren. Onze collectie is, net als Amsterdam, rijk in haar diversiteit; van tijdloos & stijlvol tot stoer & uitgesproken.

 

Trots op onze kwaliteit!

We zijn trots op de degelijke kwaliteit van onze horloges, kwaliteit die je voelt als je een horloge van VNDX Amsterdam draagt. Onze horloges zijn voorzien van krachtige Japanse Quartz uurwerken en chronografen, het uurwerk wordt verwerkt en beschermd door stevige roestvrijstalen materialen. Onze leren, stalen en siliconen banden worden ontwikkeld om een zo hoog mogelijk draagcomfort te geven.