Verzending en levering

Alle zendingen van VNDX Amsterdam worden geleverd via de diensten van GLS of PostNL. Leveringen zullen bezorgd worden op het afleveradres, of bij de dichtstbijzijnde pakketpunt. Beide koeriers leveren op werkdagen, van maandag tot en met vrijdag, en doorgaans binnen 24 uur in Nederland. Het is belangrijk op te merken dat de bezorgingstijden niet vaststaan en niet gegarandeerd zijn, aangezien de pakketten over de weg worden vervoerd, wat kan leiden tot mogelijke vertragingen, zoals verkeersoponthoud.

In de meeste gevallen kunt u uw horloge de dag na uw bestelling al om uw pols verwachten. Als u op een werkdag bestelt vóór 17:00 uur, wordt uw horloge doorgaans dezelfde dag nog verzonden, met de verwachting dat u uw bestelling de volgende dag in huis heeft. 

Als u een bestelling plaatst op vrijdag na 17:00 uur, of tijdens het weekend, wordt uw pakket verzonden op de eerstvolgende maandag, omdat er in het weekend geen pakketten aan de logistieke partners kunnen worden aangeboden. Dit betekent dat uw pakket doorgaans op de eerstvolgende dinsdag na uw bestelling zal worden bezorgd.

Mocht u vragen hebben over de bezorging van uw bestelling, aarzel dan niet om contact op te nemen via e-mail op info@vndx.nl of telefonisch via +31 (0) 73 690 83 07

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.